Skip to main content

SOMMARENS NYA LIVESCEN PÅ GÄRDET I STOCKHOLM

Sommarens nya livescen på Gärdet i Stockholm kommer innehålla magiska konsertkvällar – där huvudakterna till viss del är med och kurerar sina dagar. Missa inte artister som Greta Van Fleet, Bring Me The Horizon, The Hives, Viagra Boys, TOTO, Molly Sandén och många fler som alla kommer uppträda i sommar.

Du köper biljett till varje enskild konsert – och för de ultimata musikälskarna finns såklart en biljett som gäller till samtliga konserter.

INFORMATION OM TIDER FÖR STHLM FIELDS

Området öppnar 15:00
Beräknad sluttid Fredag & Lördag: 23:00
Beräknad sluttid övriga dagar: 22:00

Spelschema för respektive dag presenteras i ett senare skede
Med reservation för ändringar.

VÄSKFÖRBUD

Under STHLM Fields råder totalt väskförbud, detta i enlighet med myndighetsbeslutet gällande väskförbud på allmänna sammankomster. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl av personal på plats.

OM GÄRDET

Gärdet, en pärla i Stockholms hjärta, bär på ett kulturarv som sträcker sig tillbaka till 1600-talet och har länge varit en central plats för evenemang och rekreation. Med sina vidsträckta gröna ängar, omgivna av majestätiska träd och välskötta blomsterarrangemang, anses Gärdet vara en av stadens vackraste platser.

Sedan 2014 har Gärdet varit värd för en rad spektakulära evenemang. Lollapalooza Stockholm har exempelvis lockat över 150 000 besökare under tre år, och människor från hela världen har samlats här för att njuta av världsartister under sommarens höjdpunkt. Dessutom återvänder STHLM Fields till Gärdet år 2024 efter sin debut 2014. Gärdets atmosfär och omgivning ger en perfekt inramning för musikaliska upplevelser som förflyttar dig bort från stadens brus och in i en värld av musikalisk magi.

För mer info om platsen:

www.kungahuset.se/kdf

www.nationalstadsparken.se